TEAM
Theo van Gerwen

"Ik heb de berg 2x gereden en heb spijt dat ik het niet 3x op 1 dag gedaan heb. Samen met Bud bedacht om de uitdaging vast te koppelen aan een goed doel. Alegria is een stichting die belangen van jongeren behartigd. De combinatie gemaakt, de uitdaging aanvaard."

Kees Oomen

"Als je van fietsen houdt, moet je die berg bedwingen. 3x op 1 dag met een paar gezellige mannen, voor een prachtig doel. De uitdaging is enorm en de weg er naar toe memorabel. Het goede doel en het persoonlijk doel is een mooie combinatie! Het wordt fantastisch."

 Bud Brocken 

"Ik ben na 3 heup operaties toe aan een sportieve uitdaging, Dat in combinatie met het goede doel was voor mij de reden om mee te doen."

Harrie Vermeer

"Er is toch niks te bedenken wat meer voldoening geeft dan een combinatie van sportief bezig zijn en geld bijeen vergaren om de kinderen van de favela’s in Rio de Janeiro een beter leven te bezorgen! De trainingsuren vooraf aan deze bijzondere dag op de Mont Ventoux geven mij in ieder geval de nodige inspiratie."

Corné de Kok

"Ik werd geprikkeld en gevraagd door Bud. Ook ben ik altijd in voor een sportieve uitdaging. Na de NY marathon vind ik nu inspiratie om 3x de Mont Ventoux te beklimmen. Met de bedoeling om geld in te zamelen voor Alegria!"

Jeroen van Belkom

"Ik vind een sportdoel mooi en als daaraan een goed doel gekoppeld zit geeft dat een extra boost! De Mont Ventoux fietsen is voor ons 1 dag afzien maar de kinderen uit de favela's moeten elke dag afzien! Ik hoop dat we met deze uitdaging geld ophalen voor een betere wereld."

Leo Alkemade

"De enige heuvel die ik ooit heb beklommen is de Heuvel in Tilburg. Die kan ik en goed ook! Tijd voor een nieuwe uitdaging en wat is er mooier dan een sportieve uitdaging te koppelen aan een schitterend goed doel. Op naar die top!"

Frank van Oirschot

"Tijdens fietsreizen al wat bergen beklommen , maar drie keer de Kale berg schijnt van een andere categorie. 

Als fietsverkoper wil ik de Ventoux natuurlijk graag op mijn lijstje bijschrijven. 

 Dit gecombineerd met het goede doel en dit gezellige team gaan we het samen tot een succes maken!"

© 2019 Mont d'Alegria Made by Martin Swinkels